Ziua porților deschise la Ferma de Biodiversitate Cobor
Vino acasă la Sura de stepă!
Vino să trăiești o experiență inedită de toamnă acasă la Sura de stepă, într-un sat transilvănean autentic. Vei vizita satul Cobor, Ferma de Biodiversitate, pensiunea de cai, canisa de ciobănesc carpatin și te vei bucura de gustul gulașului din carne de Sură de stepă într-un eveniment special.
Sura de stepă este o rasă istorică de vaci, locală, aproape dispărută din România. Aceste vaci au fost una din cele mai bune producătoare rase de carne din Europa Centrală între secolele al XIII-lea și al XVIII-lea. Cireada noastră servește în primul rând scopurilor de conservare, dar joacă, de asemenea, un rol important ca bancă de gene.
Programul zilei:
Sâmbătă, 17 septembrie
10:00 – 11:30 – Turul satului Cobor
12:00 – Turul fermei, oprire la pensiunea de cai și la canisa de Ciobănesc Carpatin
14:00 – 16:00 – Prânz – gulaș de sură de stepă, prezentarea caracteristicilor și a beneficiilor cărnii de sură de stepă, dar și un nelipsit desert tradițional.
Participarea la eveniment necesită o rezervare prealabilă care se realizează prin completarea următorului formular: https://docs.google.com/…/1EX7IqzIV8h4SrXIN7pkFlim…/edit
Rezervarea ta este confirmată după achitarea prețului de 50 lei/persoană* în contul CARPATHIA Agro&Finance SRL, număr cont RO17RNCB0061143450260003, deschis la BCR, adaugând la detaliile de plată textul „eveniment Sura de stepă”.
*Eveniment gratuit pentru copiii sub 10 ani, însoțiți de părinți
Pentru mai multe detalii și informații ne puteți contacta la numărul de telefon: 0770 963 238.
Vă așteptăm tot weekendul la Ferma de Biodiversitate Cobor, așa că puteți opta pentru cazare în Casele noastre de oaspeți. Rezervări și informații la: reservation@cobor-farm.ro
𝗖𝗲 𝗲𝘀𝘁𝗲 F𝗲𝗿𝗺𝗮 de Biodiversitate 𝗖𝗼𝗯𝗼𝗿?
Cobor este îmbinarea perfectă de pășuni cu valoare naturală ridicată, conservare a biodiversității, agricultură ecologică, o destinație ideală pentru turism și afaceri și un loc minunat pentru cai și vite. Ferma face parte din proiectul Fundației Conservation Carpathia, organizație non-guvernamentală din România care are ca scop crearea unei noi zone protejate cu natură sălbatică, de talie mondială, în sudul Carpaților Românești, în beneficiul biodiversității și a comunităților locale. Ferma este un model de afacere verde de succes, ce are ca scop dezvoltarea comunității locale, într-un echilibru perfect cu natura.
Un eveniment Nasul Roșu și Ferma de Biodiversitate Cobor.