Sărbători pascale la Cobor

Nicăieri nu e ca la sat!

Începem să ne uităm cu nerăbdare în calendar și pe fereastră. Data nu prea se potrivește cu peisajul, pentru că iarna se încăpățânează să rămână. Nu o să ne supărăm prea tare dacă o să insiste să fie invitată de onoare la Paștele catolic, mai ales că anul trecut satul nostru a suferit de secetă și avem nevoie de zăpadă sau ploaie.

Suntem în vervă! Primăvara începe să ne curgă prin vene și să ne fie dor de zile bune și oaspeți! Da, ne țin în priză oricum cele 140 de vaci și caii și ciobăneștii carpatini și toate treburile unei ferme de 500 ha, dar oaspeții… Ne-au lipsit oamenii faini care să descopere bijuteria asta de sat!

Ne pregătim de sărbătorile pascale catolice și ortodoxe! Am întors camerele cu fundul în sus, că așa se cade la o casă de gospodari, să faci curațenie generală! Ne gândim cu poftă la bunătățile care se pun pe masă de sărbători și parcă am lăsa un pic treaba pentru un încondeiat de probă… Dar, ne punem pofta-n cui! Mai este câte ceva de făcut, să vă primim cum se cuvine!

Rezervă 02 aprilie – 5 aprilie 2021 (3 nopți) sau 30 aprilie – 3 mai 2021 (3 nopți).
Tarife: 950 lei/adult, 570 lei/copil (4-14 ani)

Tarifele includ:
– 3 nopți de cazare în cameră dublă
– pensiune completă
– tur de fermă ghidat
– plimbare pe pășunea de înaltă valoare naturală pentru a cunoaște Surele de stepă, caii și câinii
– tir cu arcul

Hai la Cobor!