Revelion la Ferma de biodiversitate Cobor

Încheie anul 2019 într-una din cele mai atractive ferme din Colinele Transilvaniei!

Vă așteptăm cu vin fiert și prajituri, dornici să vă facem un tur de fermă și să vă arătăm caii găzduiți în pensiunea noastră și minunatele Sure de stepă. Petreceți-vă timpul drumeții prin sat sau pur și simplu relaxați-vă și urmăriți un film, cum ar fi România Neimblanzită, filmat și în pădurile protejate de fundație.

Dimineața vă putem oferi excursii pe dealurile care înconjoară satul iar după-amiaza, urătorii din sat ne vor face plăcută trecerea către petrecerea de Revelion din clădirea seminar.

Pentru 1 ianuarie ne gândim la un mic dejun târziu, urmat de o plimbare cu sania trasă de cai. Seara, dacă vremea este blândă cu noi, oaspeții noști se vor bucura de o ceașcă cu vin fiert, la foc de tabără.

În cea de-a patra zi la ferma Cobor, organizăm un mic dejun de la revedere, ca un sfârșit adecvat a ceea ce sperăm că va fi o vacanță memorabilă de sărbători.

Perioadă: 28.12.2019-2.01.2020
Costul pentru 4 zile, mâncare, cazare și atelierul de lichiu este de 300 de euro/adult și de 250 de euro pentru copiii între 4 și 14 ani. Zilele suplimentare sunt 50 euro/adult și 35 euro/copil.
Această invitație se adresează unui grup de 9 – 13 persoane. Avem la dispoziție 3 camere single, 4 camere duble și 1 o camera triplă.

Așa că adună-ți prietenii și familia și vino la Cobor pentru a întâmpina 2020 cu bucurie, în mijlocul naturii sălbatice și frumoase!