REVELION LA FERMA DE BIODIVERSITATE COBOR

30 decembrie 2021-2 ianuarie 2022

Anul Bun se cunoaște din prima zi la Ferma de Biodiversitate Cobor!

De Revelion, la Cobor, lăsăm Anul vechi să plece în sunet de zurgălăi și pornim în Anul Nou cu voie bună, poftă strașnică de viață și multă bucurie!

Joi, 30 decembrie, vă așteptăm cu vin fiert și prăjituri, vă spunem povestea fermei noastre, a satului Cobor și a proiectului Fundației Conservation Carpathia. Pregătim o cină tradițională coboreză și vă promitem un somn bun în camerele noastre călduroase.

În ultima zi a anului vă alungăm orice formă de oboseală cu o vizită prin fermă și un supliment curat de… natură. Ne oprim la o porție de joacă cu ai noștri căței ciobănești carpatini, de-a dreptul terapeutici.

Primim apoi ceata de urători cu Plugușorul, ca să facem loc sănătății și belșugului să ne treacă pragul pentru tot Anul Nou.

Cina festivă de Revelion va fi presărată cu bucate gustoase și cu vin de viță-aleasă.

Întâmpinăm Anul Nou la foc de tabără, cu o petrecere sub vâsc și artificii retro.

Pentru 1 ianuarie ne gândim la un mic dejun târziu, urmat de o plimbare cu căruța. Ne lăsăm sorcoviți și ne așezăm la o cană de vin fiert și la un film despre natură. Puteți opta pentru lectură și odihnă.

În ultima zi  la ferma noastră, vă pregătim micul dejun și ne luăm rămas bun, cu speranța că v-a plăcut vacanța de sărbători la noi și veți reveni la Cobor pe parcursul întregului an.

Urăm sănătate la toți, totdeauna/ Dragoste întreagă și inimă bună!

Sărbători fericite! La mulți ani, 2022!

 

Preț pachet Revelion la Ferma de Biodiversitate Cobor:

320 euro/persoană

270 euro pentru copiii între 4 și 14 ani

Perioadă: 30 decembrie 2021- 2 ianuarie 2022

Detalii și rezervări: 0770 963 238, reservation@cobor-farm.ro

*Programul excursiilor poate suferi modificări în funcție de vreme.