Revelion la Ferma de Biodiversitate Cobor

Încheiați-vă anul într-una din cele mai fermecătoare ferme din Colinele Transilvaniei!

Vă așteptăm cu vin și prajituri, dornici să-ți arătăm într-un tur al fermei caii din pensiune și uimitoarele Sure de stepă. Petreceți-vă timpul drumeții în jurul satului, vizitând animalele noastre sau, pur și simplu, relaxați-vă și urmărind un film precum România neîmblânzită, filmat și în pădurile protejate de Fundația Conservation Carpathia.

Dimineața, vă putem oferi excursii pe dealurile învecinate, iar după-amiaza, colindatorii din sat ne vor introduce ușor în atmosfera de petrecere de Revelion, pe care o vom găzdui în clădirea seminar.

Pentru 1 ianuarie ne gândim la un mic dejun târziu, urmat o plimbare cu căruța sau de sania trasă de cai. Dacă vremea este blândă, oaspeții se vor bucura pe înserat de vin fiert și de foc de tabără. În cea de-a patra zi la fermă ne luăm la revedere după un mic dejun gustos și împărtășim impresii despre ceea ce sperăm că va fi o vacanță memorabilă.

Costul pentru patru zile, mâncare și cazare inclusă, este de 300 de euro/adult și de 250 de euro/copii între 4 și 14 ani. Zilele suplimentare costă 50 Euro/adult și 35 Euro/copil.

Programul de Revelion a fost gândit pentru un grup de 9 – 13 persoane. Avem disponibile 3 camere single, 4 camere duble  și 1 cameră triplă.

Așadar, adună-ți prietenii și familia și vino la Cobor pentru a întâmpina anul 2020 din mijlocul naturii transilvănene.