Crăciun la Ferma de biodiversitate Cobor

Hai cu prietenii sau familia și petrece acest Crăciun în casele noastre confortabile, restaurate în stil vechi saxon!

Avem animale de companie prietenoase și 500 de hectare de natură frumoasă, de care se bucură cei 46 de cai aflați în grija noastră și 100 de vite Sură de stepă, o specie aproape dispărută în România.

Dacă doriți să vă amintiți cum obișnuiau bunicii de la țară să își petreacă sărbătorile sau doriți să aveți o astfel de experiență pentru prima dată, vă așteptăm cu drag la fermă!

Vom decora bradul de Crăciun și vom învăța cum să pregătim faimosul hencleș/lichiu, un desert tradițional foarte vechi, în cuptorul nostru artizanal din lut și cărămidă. Vom întâmpina colindătorii cu o ceașcă de vin fiert, la caldura șemineului.

În funcție de vreme, puteți face plimbări prin împrejurimi, interacționa cu animalele noastre sau pur și simplu să vă bucurați de un film (România neîmblânzită, de exemplu), în clădirea noastră de seminarii.

Perioadă: 24.12-28.12.2019
Costul pentru 4 zile, mâncare, cazare și atelierul de lichiu este de 300 de euro/adult și de 250 de euro pentru copiii între 4 și 14 ani. Zilele suplimentare sunt 50 euro/adult și 35 euro/copil.
Această invitație se adresează unui grup de 9 – 13 persoane. Avem la dispoziție 3 camere single, 4 camere duble și 1 o camera triplă.