CRĂCIUN LA FERMA DE BIODIVERSITATE COBOR

Bucurați-vă de vacanța de Crăciun alături de cei dragi, la Cobor.

Petreceți Crăciunul în casele noastre confortabile de la fermă, în liniștea unui sat de secol XIII, înconjurat de natură.

Mini-vacanţa noastră de Crăciun începe joi, 23 decembrie 2021. Vă urăm bun venit la fermă cu un pahar de rachiu și  prăjituri făgăreșene. Urmează o cină tradițională coboreză, cu preparate gustoase și sănătoase.

Vineri, 24 decembrie, după un mic dejun copios, vă invităm la pas prin fermă, să descoperiți caii aflați în grija noastră și puii de Ciobănesc Carpatin. După masa de prânz vizităm Biserica fortificată din sat, ghidați de nenea Jozsi, și facem o plimbare cu căruța pe dealurile Coborului, în căutarea vacilor noastre din rasa Sură de Stepă. Seara, deschidem larg porțile colindătorilor, spunem povești la o cană de vin fiert și  împodobim bradul.

Sâmbătă, 25 decembrie, pregătim mese de sărbătoare, așa cum se cuvine în ziua lui Crăciun. Dar vă vă invităm și la plimbare,  la pășunea cu stejari seculari de la Ticuș. Ziua va continua cu relaxare, colinde, mâncare bună, un pahar de vin organic și filme de natură în sala noastră seminar.

Vacanța de Crăciun la Cobor se încheie duminică, 26 decembrie, după micul dejun.

Și la anu’ de-ți veni, bucuroși vă vom primi!

Preț pachet cu pensiune completă (3 nopți, toate mesele incluse și program de excursii):

  • 300 euro/persoană
  • 250 euro pentru copiii între 4 și 14 ani
  • Perioadă: 23-26 decembrie 2021
  • Detalii pachet și rezervări: 0770 963 238, reservation@cobor-farm.ro

*Programul excursiilor în împrejurimi poate suferi modificări în funcție de vreme.