Coșul de Paște de la Ferma de Biodiversitate Cobor

A simți și a gusta o bucată din natură

Anul acesta, de Paște, vă invităm la Cobor pe calea gustului. Pregătim cu drag coșuri cu alimente de proveniență exclusiv locală și vi le aducem acasă. Punem în coș legumele cultivate în grădina noastră, în mod ecologic, brânzeturi gustoase și ouă proaspete de la micii producători din sat, ceaiuri din flora spontană de pe pajiștile Coborului și alte bunătăți din comunitatea locală.

Ne-am gândit că veți avea nevoie de la noi de: Coșul de Paște de la Ferma de Biodiversitate Cobor.

Dar puteți alege orice altă combinație vă doriți. Lista completă cu produsele noastre este aici: Listă Bunătăți de la Cobor. 

Livrăm joi, 16 aprilie, în Brașov, și vineri, 17 aprilie, în Făgăraș, iar comanda minimă este de 100 lei.

Comenzile se fac prin completarea acestui: Formular de comandă pentru comenzile personalizate sau la telefon 0733358182 pentru coșul predefinit.

Pentru o organizare cât mai eficientă a comenzilor, acestea vor fi preluate până miercuri, 15 aprilie, orele 17.00.

În contextul actual, vă încurajăm să vă faceți cumpărăturile pe cât posibil de la micii producători locali, asigurându-vă că banii sunt investiți în economia locală, pentru susținerea locurilor de muncă și crearea de surse de venit pentru micii fermieri.

Ferma de Biodiversitate Cobor este un model de afacere verde, ce are ca scop dezvoltarea comunității locale, într-un echilibru perfect cu natura: biodiversitate, dealuri nesfârșite, stejari seculari, pensiune de cai, Sure de stepă, case de oaspeți, hrană cu gust, activități pentru vizitatorii noștri mici și mari.

P.S.: Dealurile Coborului se inundă de verdeață în această perioadă. Miroase a primăvară și e liniște.

Să ne revedem sănătoși! Paște Fericit!